Společné setkání koordinátorů aktivity podpory seniorů na Bohumínsku

Společné setkání koordinátorů aktivity podpory seniorů na Bohumínsku

Bohumín, 24.9.2024 – V prostorech Městského úřadu Bohumín se uskutečnilo pravidelné setkání koordinátorů aktivity podpory seniorů působících na území Bohumínska. Toto setkání poskytlo příležitost pro výměnu zkušeností, diskuzi o aktuálních tématech a koordinaci společných aktivit.

Účastníci se zaměřili zejména na:

  • Hodnocení dosavadních aktivit: Koordinátoři zhodnotili úspěchy a výzvy při realizaci programů pro seniory v jednotlivých obcích a městech.
  • Plánování budoucích aktivit: Byly diskutovány nové nápady a projekty, které přispějí ke zlepšení kvality života seniorů v regionu.
  • Spolupráce s dalšími organizacemi: Zúčastnění se navzájem seznámili s možnostmi spolupráce s dalšími organizacemi působícími v oblasti kulturních a zájmových aktivit.

„Setkání koordinátorů je pro nás velmi důležité,“ uvedla Mgr. Radka Vavříčková - garant výkonu komunitní práce projektu, „umožňuje nám navzájem se podporovat, sdílet dobré praxe a společně hledat řešení aktuálních problémů.“

Další setkání je plánováno na jaro příštího roku.

MAS Bohumínsko, z.s. děkuje všem koordinátorům a garantovi komunitní práce za jejich vynikající výkon a nasazení v realizaci aktivity projektu.

Společně pro Bohumínsko, reg. č. CZ.03.02.01/00/22_008/0000224

 

 

Fotogalerie

Vyhledávání