Frčííímééééééé - IROP a OP TAK jedou jako expres :-)

Máme doporučeno dalších 6 projektových záměrů k podpoře.

V rámci IROP (Integrovaný regionální operační program) jsme přerozdělili dalších cca 230 tis. Kč. Jediným podpořeným subjektem v rámci 6. výzvy se stalo Město Rychvald, které bude pořizovat termokameru pro své hasiče.

Ostatní podpořené projekty se týkají malých a středních podnikatelů z území Petřvaldu, Dolní Lutyně a Bohumína, mezi něž jsme přerozdělili téměř 2,4 mil. Kč. Jejich zaměření je opravdu různorodé. Z prostředků OP TAK (Operační program Technologie a aplikace pro konkuremceschopnost) tak bude pořízen například intraorální skenner s příslušenstvím do zubní ordinace, chatbot pro automatizaci eshopu s využitím umělé inteligence, či dojde k modernizaci a automatizaci webu Strážce katastru. Dále dojde k plné automatizaci a digitalizaci řízení provozu a přístupu v ubytovacím zařízení se zaměřením na úspory energií a lidských zdrojů. A jeden podnikatel bude automatizovat, digitalizovat a optimalizovat procesy.

Žadatelům přejeme úspěšné podání projektů v systému ISKP21+ s následnou bezproblémovou kontrolou ze strany řídících orgánů.

Fotogalerie

Vyhledávání